Goedkoop gekleurd beton ciré laten aanbrengen aan uw muur of plafond

Wilt u in Brabant tegen scherpe kosten beton ciré laten aanbrengen in uw badkamer of keuken? Het voordelige stukadoorsbedrijf Barry Marijnissen uit Breda staat hiervoor graag tot uw dienst. Bij ons bent u voor het voordelig laten aanbrengen van betoncire aan het enige en juiste adres. Overal in de Brabantse provincie staan wij dan ook bekend als gerenommeerde en goedkope stucadoor voor het laten aanbrengen van deze bijzondere stucvorm.

Bel: 06 54233040Contactformulier

Betonciré voor badkamer en keuken

Veel mensen kiezen ervoor om beton ciré te laten aanbrengen in hun badkamer en/of keuken. Deze cementgebonden stucvorm kent diverse toepassingen die zelfs eeuwen geleden al werden toegepast. De Romeinen en de Grieken bijvoorbeeld, gebruikten al beton als basis voor hun viaducten, bruggen en andere bouwwerken. De vorm die wij gebruiken is hier een moderne variant op. De Franstalige term betekent ‘gewreven beton’. Het heeft de fijne eigenschap dat het op nagenoeg elke ondergrond hecht. Andere eigenschappen zijn dat het slijtvast, hygiënisch en watervast is en dat het naadloos aangebracht kan worden. Ideaal dus voor het gebruik van deze cementgebonden stucvorm in badkamers, keukens, terrassen, openhaarden, vloeren en douches.

Busje stukadoorsbedrijf Barry Marijnissen

Slijtvast en hygiënisch

Deze stucvorm is slijtvaster dan stucwerk op basis van kalk omdat de cementbasis duurzamer is. Om de krasbestendige eigenschappen extra kracht bij te zetten wordt er bovendien een coating aangebracht. Dit heeft tot gevolg dat, bijvoorbeeld, aanrechtbladen beschermd worden tegen vuil zoals koffie- en wijnvlekken. De hygiënische eigenschappen komen verder voort uit het feit dat bacteriën en schimmels zich moeilijk kunnen hechten op deze ondergrond. Dit komt door de alkalische afwerking. Dit zorgt er eveneens voor dat deze stucvorm ideaal is om toe te passen in badkamers.

Watervast en naadloos

Door de unieke samenstelling is deze stucvorm uitermate sterk en ook nog eens watervast. Wij adviseren echter wel om het ontstaan van plekken, waar langdurig water op blijft staan, te vermijden. Gecombineerd met zeepproducten kan water namelijk na enige tijd de beschermlaag van deze stucvorm aantasten. Wel moet opgemerkt worden dat betonciré zonder voegen kan worden aangebracht. Dit in tegenstelling tot tegels bijvoorbeeld. Dit biedt uiteraard veel voordeel in douches maar ook in badkamers en keukens. Doordat er geen voegen nodig zijn, ontstaat er geen vochtvorming en is dit stucwerk ongevoelig voor schimmels. Bovendien zijn muren eenvoudig af te nemen en zo krijgt schimmel geen kans.

Een klein team van deskundige vakmensen

Door te kiezen voor stucadoorsbedrijf Barry Marijnissen maakt u een keuze voor een klein team van deskundige vakmensen. U kunt ons onder meer vragen om voor een scherpe prijs beton ciré te laten aanbrengen. Al onze medewerkers zijn gedegen opgeleid en hebben allen het VCA certificaat behaald. Daar komt nog bij dat Barry Marijnissen een Erkend Leerbedrijf is, waar jonge talenten worden opgeleid in het aanbrengen van uiteenlopende soorten stucwerk. Vraag daarom snel een offerte op bij uw stukadoor Barry Marijnissen en we hopen u binnenkort van dienst te mogen zijn. Wij hebben in veel plaatsen in Noord-Brabant reeds ons vakmanschap mogen tonen, onder meer in:

 • Drimmelen
 • Chaam
 • Ulicoten
 • Teteringen
 • Den Hout
 • Prinsenbeek
 • Baarle-Nassau
 • Etten-Leur
 • Made
 • Oosterhout
 • Roosendaal
 • Terheijden
 • Tilburg
 • Ulvenhout


06 54233040