Barry Marijnissen: het beste stukadoorsbedrijf in Brabant voor renovatie en restauratie

U bent op zoek naar een voordelig stukadoorsbedrijf in de provincie Brabant voor renovatie en restauratie van uw muur of plafond? Bij uw voordelige stukadoor Barry Marijnissen uit Breda vindt u precies waar u naar op zoek bent. Overal in Brabant staat dit stukadoorsbedrijf voor u klaar. En niet alleen als stukadoor voor renovatie en restauratie, maar ook voor het spuiten van latex en het aanbrengen van beton ciré bent u bij Barry Marijnissen aan het juiste adres.

Bel: 06 54233040Contactformulier

Renovatie en restauratie: woningen, bedrijfspanden en overheidsgebouwen

Voor de renovatie en het goedkoop restaureren van uw muren en plafonds bent u bij Barry Marijnissen aan het juiste adres. Wij zorgen ervoor dat de wanden en plafonds van uw woning, bedrijfspand of overheidsgebouw weer een frisse uitstraling krijgen en voorzien worden van een fraaie finishing touch. Wij zijn weliswaar een klein stukadoorsbedrijf, maar we bestaan wel uit een team van deskundige vakmensen. Al onze medewerkers zijn zeer goed opgeleid en hebben allemaal het VCA certificaat behaald. Daar komt tevens bij, dat Barry Marijnissen zich Erkend Leerbedrijf mag noemen.

Busje stukadoorsbedrijf Barry Marijnissen

Stucwerk op maat: sierpleister of ‘spachtelputz’

We leveren stucwerk op maat, dat wil zeggen sierpleister bijvoorbeeld in elke gewenste kleur. Hierbij wordt een afwerking gerealiseerd van steentjes die een afmeting hebben van 1 tot circa 3 millimeter. Dit creëert een fraaie egale korrelstructuur. U kunt deze met elke latexvorm overschilderen. Spachtelputz heeft als eigenschap dat het bij ieder interieur past en een prachtig mooie korrelstructuur geeft.

Voor woningen en zakelijke omgevingen: marmerstuc

Wandafwerkingen die zowel voor woningen als zakelijke omgevingen een mooie en representatieve uitstraling geven zijn afwerkingen met marmerstuc. Deze stucvorm kan dan ook verschillende belevingswerelden realiseren; van rustig en geborgen tot karaktervol en expressief. Kiest u voor een afwerking in een lichte kleurstelling dan geeft dit een subtiel effect en kiest u voor een afwerking in donkere kleurtinten dan geeft dit meer dieptewerking en schaduweffecten.

De keuze voor schuurwerk

Wilt u een muur- of plafondafwerking waarbij niet meer gesausd hoeft te worden? Dan is een afwerking met schuurwerk wellicht iets voor u. Deze bewerking wordt aangebracht als een soort zanderig oppervlak of door draaiende bewegingen te maken bij het aanbrengen. Hierdoor ontstaat een schaduwwerking met prachtig resultaat. Het grote voordeel van schuurwerk is dat het egaal wit – op een natuurlijk witte manier – opdroogt.

Sierpleister spachtelputz plafond

Voor meer informatie en een offerteaanvraag

Ook een offerte aanvragen bij een gerenommeerd stukadoorsbedrijf voor renovatie en restauratie in de Brabantse provincie? Wij horen graag van u. Ook als u meer informatie wenst of een vraag heeft, staan de medewerkers van Barry Marijnissen altijd voor u klaar. Wij weten als geen ander hoe we uw woning, bedrijfspand of overheidsgebouw van een hernieuwde en prachtige finishing touch moeten voorzien. Dit doen wij tegen scherpe tarieven en met hoogstaande kwaliteit. Kortom: de beste manier om uw stucwerk te renoveren en te restaureren is door voor stukadoorsbedrijf Barry Marijnissen te kiezen. Wij hebben in veel plaatsen in Noord-Brabant reeds ons vakmanschap mogen tonen, onder meer in:

 • Drimmelen
 • Chaam
 • Ulicoten
 • Teteringen
 • Den Hout
 • Prinsenbeek
 • Baarle-Nassau
 • Etten-Leur
 • Made
 • Oosterhout
 • Roosendaal
 • Terheijden
 • Tilburg
 • Ulvenhout


06 54233040