Op zoek naar een specialist in pleisterwerk? Vraag nu een offerte aan

Een beschadigde muur of plafond kunt u met goed pleisterwerk weer helemaal laten herstellen. Pleisterwerk doet wonderen, mits u dit door een professional laat doen. Dan ontpopt er direct een vraag op in uw hoofd: wat gaat dit kosten? De prijs is afhankelijk voor welk pleisterwerk u kiest. Wij bieden meerdere mogelijkheden tegen scherpe prijzen. U kunt bij ons terecht voor glad pleisterwerk, schuurwerk, sierwerk en andere pleisterwerken. Tot ons werkgebied behoort de provincie Noord-Brabant, maar ook daarbuiten zijn wij actief. Wilt u meer informatie? Neemt u dan eens vrijblijvend contact met ons op of vraag direct een offerte aan.

Bel: 06 54233040Contactformulier

Heeft u een woning of kantoorpand in Noord-Brabant gekocht? Wilt u oude muren een frisse uitstraling geven? Of plafonds voorzien van lijsten of ornamenten? Dan is glad pleisterwerk wellicht de juiste keuze. Glad pleisterwerk is één van de meest gebruikte afwerkingsmethodes voor muren en plafonds. Deze methode zorgt voor een strakke uitstraling. Beschadigingen en oneffenheden verdwijnen als sneeuw voor de zon.

Goedkoop glad pleisterwerk

Glad pleisterwerk is relatief goedkoop en kent in principe twee uitvoeringen: behangklaar en sausklaar. Bij behangklaar wordt de wand glad afgewerkt voor een duurzaam behangresultaat. Bij glad sausklaar pleisterwerk is het eindresultaat een strakke wand of een plafond, die beide gecombineerd kunnen worden met lijstwerk en ornamenten. Dit is een decoratieve afwerking.

Stucwerk woonkamer met LED verlichting

Glad pleisterwerk geeft een zeer luxe uitstraling en vooral met lijsten of een gestucte plint geeft het een moderne of klassieke look. Wist u dat glad pleisterwerk ook een goed resultaat levert in natte ruimtes? Ook uw badkamer of toiletruimte kunnen wij weer nieuw leven inblazen.

Pleisterwerk voor binnen en buiten

Pleisterwerk kan zowel binnen als buiten. Op voorwaarde dat het oppervlak, de muur, wand of plafond daarvoor geschikt is, kan dit in iedere ruimte. Binnenshuis kunt u dus bijvoorbeeld uw woonkamer, keuken, slaapkamer, toilet of badkamer laten bepleisteren. Op uw buitenmuren kunt u ook pleisterwerk laten aanbrengen. Om de buitenmuur weersbestendig te maken wordt een speciale afwerklaag aangebracht op het pleisterwerk.

Busje stukadoorsbedrijf Barry Marijnissen

Sierpleister is een andere vorm van pleisterwerk. Het grote voordeel hiervan is dat u daarna niet meer hoeft te behangen of te sausen. U kiest de kleur en de structuur en daarmee de uitstraling van het oppervlak. De keuze is groot; van een hele grove tot een hele fijne structuur. Ook met sierpleister kunt u uw wand of plafond helemaal laten herstellen. Hedendaagse sierpleisters zijn hard, stootvast en zijn bovendien door en door gekleurd, waardoor eventuele kleine beschadigingen geen verfbeurt nodig hebben.

Pleisterwerken tegen concurrerende prijzen

Naast de garantie van mooi en degelijk aangebrachte pleisterwerken, voeren wij een klus uit in een relatief kort tijdsbestek. Wij besparen u ook nog eens puur geld. Bovendien hanteren wij concurrerende prijzen. Kiest u voor ons, dan kiest u dus voor vakmanschap én voor een stuk zekerheid.

Of het nu gaat om het stucen van uw badkamer, buitenmuur of plafond, voor zowel binnen als buiten stukadoorswerk staan wij voor u klaar. Wij werken als stucadoorsbedrijf door geheel Noord-Brabant en zelfs daarbuiten. Voor het gemak staan hieronder een aantal steden en plaatsen waar wij stuc- en pleisterwerk hebben mogen verzorgen. Neem bij vragen gerust contact met ons op.

 • Baarle-Nassau
 • Breda
 • Etten-Leur
 • Made
 • Oosterhout
 • Roosendaal
 • Terheijden
 • Tilburg
 • Ulvenhout
 • Drimmelen
 • Chaam
 • Ulicoten
 • Teteringen
 • Den Hout
 • Prinsenbeek