Goedkoop uw nieuwbouw laten stucen in Breda

Uw nieuwbouw laten stucen in de regio Breda voor een voordelige prijs en uitstekende kwaliteit? Stukadoorsbedrijf Barry Marijnissen uit Breda staat graag tot uw dienst in geheel Noord-Brabant. Met ons ervaren team van stukadoors vertonen wij onze kunsten in de hele provincie, en dat niet alleen voor het laten stucen van nieuwbouw maar ook voor verbouw en renovatie. Kortom, waar u dan ook maar in de Brabantse provincie voordelig een stucadoor nodig heeft; ons stucadoorsbedrijf komt ook heel graag naar u toe.

Bel: 06 54233040Contactformulier

Stucwerk voor nieuwbouw

Voor elke vorm van nieuwbouw geldt stucwerk als de finishing touch. Zowel voor nieuwbouwwoningen en bedrijfspanden als bijvoorbeeld voor gebouwen van overheidsinstellingen. Het bepaalt de uiteindelijke sfeer en uitstraling en het weet het woon- en werkgenot sterk te beïnvloeden. Alle reden dus om te kiezen voor een stukadoor die tegen scherpe kosten uw nieuwbouw weet te stucen met een verbluffend fraai resultaat. Dit is precies wat u realiseert als u besluit om uw nieuwbouw te laten stucen in de regio Breda door Barry Marijnissen.

Stucwerk in nieuwbouw woning

Breed scala aan afwerkingen

De keuzemogelijkheden die u bij ons heeft zijn onbeperkt. Wij bieden u een breed scala aan afwerkingen waardoor er voor iedere smaak en voorkeur een bijpassend resultaat gerealiseerd kan worden. Alle afwerkingen worden op een professionele manier aangebracht waardoor u verzekerd bent van een lange levensduur. Uiteindelijk zal dit ook de waarde van uw woning, bedrijfspand of overheidsgebouw verhogen.

Sierpleister: een lust voor het oog

Veel van onze klanten kiezen voor sierpleister en dat is niet zonder reden. Bij het aanbrengen van dit stucwerk worden steentjes van ongeveer 1 tot 3 millimeter gebruikt. Dit zorgt ervoor dat er een egaal korrelige structuur ontstaat. Hoewel de kleur wit hierbij vaak wordt gekozen, heeft u hierbij de keuze uit meer dan duizend verschillende kleuren. Het mooie van sierpleister is dat u dit kunt overschilderen met iedere latexsoort. Daarnaast heeft "spachtelputz" de eigenschap dat het een prachtige korrelstructuur creëert die bij elke interieurstijl past.

Marmerstuc

Een andere wandafwerking die Barry Marijnissen u biedt is marmerstuc. Dit stucwerk wordt zowel gekozen bij woningen als in zakelijke omgevingen. Het biedt u de mogelijkheid diverse belevingen te realiseren: van rustig en geborgen tot expressief en rijk aan uitstraling.

Busje stukadoorsbedrijf Barry Marijnissen

Een klein maar dynamisch team van vakmensen

Ook uw nieuwbouw laten stucen in Breda of omgeving door Barry Marijnissen? Neem dan geheel vrijblijvend contact op en we vertellen u graag wat de mogelijkheden zijn. Tevens kunnen wij desgewenst een vrijblijvende offerte voor u opstellen. Wij zijn een jong en dynamisch bedrijf dat alles op alles zet om professioneel aan uw verwachtingen te voldoen. We werken met een klein en deskundig team van vakmensen dat door vele tevreden klanten een zeer goede reputatie heeft verkregen in zowel de branche als de gehele Brabantse regio. Al onze medewerkers hebben dan ook een gedegen opleiding genoten en zijn VCA gecertificeerd. Bovendien mag Barry Marijnissen zich hierbij een Erkend Leerbedrijf noemen. Wij hebben in veel plaatsen in Noord-Brabant reeds ons vakmanschap mogen tonen, onder meer in:

 • Drimmelen
 • Chaam
 • Ulicoten
 • Teteringen
 • Den Hout
 • Prinsenbeek
 • Baarle-Nassau
 • Etten-Leur
 • Made
 • Oosterhout
 • Roosendaal
 • Terheijden
 • Tilburg
 • Ulvenhout


06 54233040