Voordelig latex laten spuiten in Brabant en omgeving

Wilt u goedkoop latex laten spuiten in de regio Brabant op uw muren of plafond? Bij het zeer ervaren maar toch goedkope stukadoorsbedrijf Barry Marijnissen uit Breda bent u hiervoor aan het juiste adres. Overal in de provincie Noord-Brabant staan we tot uw dienst als voordelige stucadoor tegen lage kosten voor zowel woningen, bedrijfspanden als overheidsgebouwen. Wij werken met ons professionele team van stukadoors door vrijwel geheel Brabant dus waar u ook maar een stucadoor voor een lage prijs nodig heeft staat het team van Barry Marijnissen voor u klaar.

Bel: 06 54233040Contactformulier

Geen strepen of banen

Bent u bang om strepen of banen te krijgen van vachtrollers bij het opnieuw aanbrengen van latex op uw muren of plafonds? Dan biedt het laten spuiten van latex de ideale oplossing. Deze methode is zowel geschikt voor bestaande woningen en gebouwen als voor nieuwbouw. De spuitbare latex wordt middels een speciale verfpomp verneveld aangebracht op uw muren of plafonds. Dit gebeurt onder een druk van circa 200 bar. De voordelen van deze methode zijn hierbij bijzonder talrijk.

Stuc- en latex spuitwerk woonkamer met LED verlichting

Voordelen van latex spuiten

Door het spuiten van de latex ontstaat een fijne en zeer strakke structuur. Zichtbare strepen en banen zijn hierdoor niet aan de orde en de latex is vrij snel aangebracht. Bovendien is deze vorm van aanbrengen voor u goedkoper. De nadelen van deze methode zijn voornamelijk op ons van toepassing. U zult hier zelf nauwelijks iets van merken. Zo gaat er veel tijd zitten in het afplakken en datzelfde geldt voor het naderhand schoonmaken. Ook treffen wij alle benodigde voorzorgsmaatregelen zodat u geen hinder ondervindt van de spuitnevel.

Diverse toepassingen

Latex laten spuiten in Brabant kan bij ons met een speciale verfspuit en op diverse ondergronden toegepast worden. Wel moeten deze ondergronden poreus zijn of in ieder geval een zuigend vermogen hebben. Dan moet u denken aan bestaand stucwerk, spachtelputz, bakstenen, gladde muren van beton voorzien van spuitpleister, gipsplaten en oudere kalklagen. Voor het meest super strakke eindresultaat is het wenselijk dat de muren en plafonds voorzien zijn of worden van een gladde pleisterlaag.

Busje stukadoorsbedrijf Barry Marijnissen

Kleuropties

Elke kleuroptie is bij het spuiten met latex mogelijk, net zoals dit het geval is bij regulier verfrollen. Voor plafonds wordt doorgaans voor een witkleur gekozen of de kleuren beige of gebroken wit. Bij muren wordt tegenwoordig vaker voor wat meer kleurvariatie gekozen. Nog steeds zijn de traditionele witkleuren in trek, maar daarnaast wordt ook regelmatig voor modernere kleurpatronen gekozen om zo een duurzamere interieurlook te creëren. Bij Barry Marijnissen geven we u graag kleuradvies op maat.

Voor vragen of een offerteaanvraag

Heeft u een vraag over latex laten spuiten in de regio Brabant of wilt u een offerte aanvragen bij stucadoorsbedrijf Barry Marijnissen? Dat kan. Neemt u geheel vrijblijvend contact met ons op en wij voorzien u graag van de juiste informatie. Onze medewerkers zijn zeer goed opgeleid en beschikken allen over het VCA certificaat. Daarnaast zijn wij als stukadoor een Erkend Leerbedrijf waarbij wij jonge talenten de mogelijkheid bieden zichzelf verder te ontplooien in het vak. Inmiddels hebben wij hebben in veel plaatsen in Noord-Brabant reeds ons vakmanschap mogen tonen, onder meer in:

 • Drimmelen
 • Chaam
 • Ulicoten
 • Teteringen
 • Den Hout
 • Prinsenbeek
 • Baarle-Nassau
 • Etten-Leur
 • Made
 • Oosterhout
 • Roosendaal
 • Terheijden
 • Tilburg
 • Ulvenhout


06 54233040